
Chiapudding er så utrolig enkelt å lage. Det eneste du trenger å gjøre er å røre sammen ingrediensene kvelden før, og sette i kjøleskap. Neste dag har du en deilig næringsrik chiapudding klar til servering. Jeg lager dem i mange varianter. Her har du én av dem – gylden chiapudding med kokos og banan.
Den fine, gyldne fargen kommer fra gurkemeie, som inneholder det helsebringende virkestoffet kurkumin. I kombinasjon med kanel og anis får du en deilig kryddersmak. Alternativt kan du også bruke gylden latte krydderblanding.
Kokosmelk tilsettes før servering. Den vil mildne krydderne, og gjøre smaken og konsistensen på chiapuddingen «fløyelsmyk».
Gylden chiapudding smaker veldig godt toppet med bananskiver, og gjerne også kokoschips. Da har du en kjernesunn, smakfull og mettende frokost.

 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar