
Jeg må si det var en befrielse å spise masse fisk til middag igjen nå på nyåret, etter alle kjøttmiddagene i julen. Så langt i januar har jeg rukket å lage to runder av denne oppskriften på sitronbakt torsk med dill. Rett og slett fordi den er så enkel og god! Først runde ble servert med ovnsbakt potet og søtpotet til, andre runde fikk følge av glutenfri pasta og grønnsaker. «Stekeskyen» bruker du som en frisk og god saus til.
Ofte har jeg ambisjoner om å ha noen fiskemiddager innimellom i romjulsdagene. Men så blir det så store mengder kjøtt til overs – for man beregner gjerne litt rause porsjoner – og så må jo restene også spises opp… Jeg misliker veldig å kaste mat. Men så kommer januar, og da tar jeg igjen fiskemiddagene i rikelig monn.
Du må ikke bruke torsk. Det meste av hvit fisk vil passe godt i denne oppskriften, og ellers også laks eller ørret om du heller foretrekker det. Tilpass steketiden etter tykkelsen på fisken.

 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar