
Ved en anledning var vi på lunsjbesøk hos noen venner, og de serverte en fransk klassiker; pannekaker med bokhvete fra Bretagne. De ble fylt med blant annet egg, stekt løk og skinke. Kjempegodt! Her har jeg laget min egen variant, omtrent på størrelse med lomper eller lapper. De er helt uten sukker, og svært anvendelige.
Server dem til frokost, lunsj eller middag, og fyll dem med hva du måtte ønske. De er et supert alternativ til brød, fylt med godt pålegg eller annet digg i alle varianter – bacon og eggerøre/omelett, kylling, fisk, reker, spekeskinke, salat, pesto, … Bruk dem som lomper til pølser, server dem som glutenfritt alternativ til tortillalefser, eller bruk dem til turmat. Server dem med for eksempel syltetøy, friske bær eller fruktsalat. Valget er ditt!
Jeg anbefaler å bruke non-stick stekepanne, da slipper du å bruke olje utover det som er i røren. Alternativt; bruk steketakke om du har, da går det veldig raskt å steke opp en porsjon. Da kan du eventuelt pensle med et tynt lag extra virgin kokosolje (ikke bruk for mye olje, da kan røren flyte litt «uregjerlig» utover).

 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar