
Tropiske donuts er rett og slett en bestilling fra husets niåring. Hun er veldig glad i donuts, og spurte om vi kunne lage en variant med ananas. Med dét var ideen om tropiske donuts sådd, og måtte testes. Her er resultatet etter etpar bakerunder, og alle i heimen digger dem!
Donutsene blir deilig myke i konsistensen, og de inneholder masse god næring. Ergo passer de like gjerne til frokost som til mellommåltid på farten, eller til kaffen. Foruten ananasjuice, inneholder de banan og dadler, som sammen gir både god smak og sødme. Donutsene er dessuten smaksatt med kanel og vanilje. De er gluten- og melkefrie, bakt med en miks av bokhvete, rismel og potetmel.
Har du ikke donutsformer, kan de fås kjøpt hos velassorterte kjøkkenutstyrsbutikker. Alternativt kan du fint lage muffins av denne røren også. Da tilpasser du bare steketiden, så de blir gjennomstekte og fint gyldne i overflaten. Muffins trenger gjerne litt lenger steketid enn donuts.
Tropiske donuts kan fint fryses ned om ønskelig.

 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar