Salat med nektarin og appelsin – en sommerlig salat i all sin enkelhet! Den er perfekt tilbehør til lette og sommerlige middager. Frukt i grønne salater er virkelig smakfullt, og passer godt til både kjøtt, kylling, fisk og sjømat. Prøv den gjerne til grillmaten, eller server den gjerne til en buffet.
Til denne salaten er det godt med en frisk og sommerlig dressing ved servering. Jeg anbefaler oppskriften på Dressing – appelsin-vinaigrette her på bloggen. Den lages på sekunder, er fruktig og god, og super til de fleste grønne salater.
Salat med nektarin og appelsin
Matrett Salater, Vegetar
Total tid 15minutterminutter
Porsjoner 6personer
Ingredienser
1isbergsalat
1hjertesalat
1pakkebladsalatmikset salat eller babyspinat
4modnenektariner
2søteappelsiner
Instruksjoner
Salaten vaskes (bruk gjerne salatslynge om du har) og grovsnittes. Has i en romslig salatbolle.
Nektariner kuttes i ca 1 cm terninger. Kutt gjerne i båter først, og deretter i terninger.
Skjær av skallet på appelsinen med kniv, og fruktkjøttet i ca 1 cm terninger, omtrent som nektarinene. Fjern eventuelle steiner.
Tilsett nektarin- og appelsinterningene i salaten, og bland sammen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar