torsdag 31. mai 2018

Salat med nektarin og appelsin

 

Salat med nektarin og appelsin


Salat med nektarin og appelsin – en sommerlig salat i all sin enkelhet! Den er perfekt tilbehør til lette og sommerlige middager. Frukt i grønne salater er virkelig smakfullt, og passer godt til både kjøtt, kylling, fisk og sjømat. Prøv den gjerne til grillmaten, eller server den gjerne til en buffet.

Til denne salaten er det godt med en frisk og sommerlig dressing ved servering. Jeg anbefaler oppskriften på Dressing – appelsin-vinaigrette her på bloggen. Den lages på sekunder, er fruktig og god, og super til de fleste grønne salater.


Salat med nektarin og appelsin

Salat med nektarin og appelsin

 Matrett Salater, Vegetar
 Total tid 15minutter 
 Porsjoner 6 personer

Ingredienser

  • 1 isbergsalat
  • 1 hjertesalat
  • 1 pakke bladsalat mikset salat eller babyspinat
  • 4 modne nektariner
  • 2 søte appelsiner

Instruksjoner

  • Salaten vaskes (bruk gjerne salatslynge om du har) og grovsnittes. Has i en romslig salatbolle.
  • Nektariner kuttes i ca 1 cm terninger. Kutt gjerne i båter først, og deretter i terninger.
  • Skjær av skallet på appelsinen med kniv, og fruktkjøttet i ca 1 cm terninger, omtrent som nektarinene. Fjern eventuelle steiner.
  • Tilsett nektarin- og appelsinterningene i salaten, og bland sammen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar